Blog Archive

Written By genconline on 21 Kasım 2017 Salı | Kasım 21, 2017


Diriliş Ertuğrul dizisinin yapım şirketi; Küt'ül Amare zaferini televizyon ekranlarına taşıdı. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Mehmetçik Kut'ül Amere dizisi ne zaman başlıyor? 

Kut'ül Amare'den ilk fragman da geldi. Kut'ül Amare zaferi nedir? 1916 yılında Osmanlı İmparatorluğu'nun İngilizleri bozguna uğrattığı son büyük zaferi olarak kayıtlara geçen Kut'ül Amare Kuşatması yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Konya'da kurulan dev platoda çekimleri yapılan tarihi proje zorluklar içinde kazanılan bu büyük zaferi anlatacak.

Cast çalışmaları devam eden dizinin başrolünde daha önceden Diriliş Ertuğrul kadrosunda izlediğimiz Serdar Gökhan, Kaan Taşaner gibi isimler yer alacak. Mehmetçik Kut'ül Amere dizisi ne zaman başlıyor?

 Mehmetçik Kut'ül Amare ne zaman başlıyor? Mehmetçik Kut'ül Amare ilk bölüm yayın zamanına ilişkin bir tarih verilmezken; Aralık ayında ekranlarda olması düşünülen dizinin yayın tarihi kesinleştiği zaman haberimizde yer alacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Diriliş Ertuğrul 127. Bölüm

Dikkat

Recent Comments

Diriliş Ertuğrul Dizisi Son Bölüm İndir Online İzle HD | Diriliş Ertuğrul Gazi © 2014. All Rights Reserved. Template By Seocips.com
SEOCIPS Areasatu Adasenze Tempate Published By Kaizen Template