Blog Archive

Written By genconline on 21 Kasım 2017 Salı | Kasım 21, 2017

Bozdağ Film’in yapımcılığında TRT1 ekranlarında yeni bir tarih kokacak dizi için hazırlıklara başlandı. Diriliş Ertuğrul’un yapım şirketi ”Mehmetçik Kut’ül Amare” dizisi için hazırlık yapıyor. Kahraman askerlerimizin çöldeki sıcak kumlara kanı ile yazdığı destansı Kut’ül Amare Zaferi yeni sezonda izleyicisiyle buluşacak.
1916 yılında Osmanlı İmparatorluğu’nun İngilizleri bozguna uğrattığı son büyük zaferi olarak kayıtlara geçen Kut’ül Amare Kuşatması yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Konya’da kurulan dev platoda çekimleri yapılan tarihi proje zorluklar içinde kazanılan bu büyük zaferi anlatacak. Cast çalışmaları devam eden dizinin başrollerinde daha önceden Diriliş Ertuğrul kadrosunda izlediğimiz Serdar Gökhan ile Kaan Taşaner yer alacak.
Mehmetçik Kut’ül Amare Nerede Çekiliyor?
Konya’da çekilecek dizi için belediyenin desteği ile geniş bir plato kuruldu.

Mehmetçik Kut’ül Amare Konusu

1916 yılında İngilizlerin tarihlerinde yaşadığı en büyük mağlubiyetlerden biri, Kut’ül Amare Kuşatması..

Mehmetçik Kut’ül Amare Oyuncuları

Kaan Taşaner (Süleyman Askeri);
1 Ocak 1979 Konya doğumlu oyuncu Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. Daha önceden Beşinci Boyut, Hakkını Helal Et, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Kayıp, Diriliş Ertuğrul ve Kaçın Kurası gibi dizi projelerinde yer almıştır.
Serdar Gökhan (Hüsrev);

Reklamlar

15 Mayıs 1946 Bolu doğumlu oyuncu daha önceden Akşam Güneşi, Karaoğlan, Sev Kardeşim, Kırmızı Işık, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Babalar ve Evlatlar, Kurt Seyit ve Şura ile Diriliş Ertuğrul gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.
İsmail Ege Şaşmaz (Mehmet);

Reklamlar

25 Kasım 1993 Manisa doğumlu oyuncu Manisa Belediyesi Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi almıştır. En son Lise Devriyesi’nde rol alan genç oyuncu daha önceden Güneşi Beklerken, Günebakan ve Aşk Yalanı Sever’in kadrosunda yer almıştır.
İlker Aksum (Cox);
23 Mayıs 1971 Isparta doğumlu oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden 5 Maymun Çetesi, Çarli, Beşik Kertmesi, Yabancı Damat, Canım Ailem, Bizim Yenge, Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika, Kadim Dostum, Yeşil Deniz, Hayatımın Aşkı ve Poyraz Karayel gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.
İsmail Hakkı Ürün;
21 Mart 1976 İstanbul doğumlu oyuncu Ludwigsburg Film akademi de sinema eğitimi almıştır. Daha önceden Bedel, İki Aile, Gazi, Sakarya Fırat, Recep İvedik, Bir Yusuf Masalı, Sümela’nın Şifresi: Temel, Milat ve Cesur Yürek gibi projelerde rol almıştır.
Cavit Çetin Güner;
21 Şubat 1986 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Deneyimli oyuncu daha önceden Hayat Bilgisi, Yalancı Yarim, Annem, Talih Kuşu, Geniş Aile, IV Osman, Leyla ile Mecnun, Ustura Kemal ve Diriliş Ertuğrul’un kadrosunda yer almıştır.
Emre Başer;
3 Mayıs 1979 Sivas doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Vatanım Sensin’de Gürcü Salih rolünde izlediğimiz başarılı oyuncu daha önceden Aile Reisi ile Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de rol almıştır.
Özgü Kaya;
17 Haziran 1996 İstanbul doğumlu gen oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Geçtiğimiz sezon başrollerinde Gökçe Bahadır, Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer’in yer aldığı Adı Efsane dizisi ile profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Diriliş Ertuğrul 127. Bölüm

Dikkat

Recent Comments

Diriliş Ertuğrul Dizisi Son Bölüm İndir Online İzle HD | Diriliş Ertuğrul Gazi © 2014. All Rights Reserved. Template By Seocips.com
SEOCIPS Areasatu Adasenze Tempate Published By Kaizen Template