Written By genconline on 25 Ağustos 2017 Cuma | Ağustos 25, 2017

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümlerinin TRT'de yayınlanması dizinin sevenleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. TRT’nin en sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul sezon finaline girmeden önce her hafta Çarşamba günü yayınlanıyordu. Yayınlandığı her hafta rakiplerine açık ara fark atan dizinin konusu, işleniş biçimi, oyuncu kadrosu, müzikleri ve görsel efektleri izleyiciler tarafından tam not aldı. Dizi 91. Bölüm ile sezon finaline girdi. Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Engin Altan Ertuğrul diziden ayrıldı mı? Konu ile ilgili yapılan açıklamaları sizler için derledik.


Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri ile ilgili çıkan haberler yayınlanan bölümler gibi izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor.  Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT’nin sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul, yayınlandığı günün tartışmasız en iddialı yapımı oldu. İzleyiciler her Çarşamba saat 20.00’da büyük bir heyecanla dizinin yeni bölümünü izlediler. Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur Güneş, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Burcu Kıratlı, Barış Bağcı, Hüseyin Özay, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Nurettin Sönmez gibi isimler bulunuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştü. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmişti. Ertuğrul sezon finalinde yaralandı. Ertuğrul öldü mü sorusuna Engin Altan Düzyatan bir açıklama yaptı. Detaylar haberimiz içerisinde sizlerle. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL  NE ZAMAN BAŞLIYOR?
İlgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul 3 sezondur devam ediyor. Dizinin 14 Haziran tarihinde sezon finaline girdi. İzleyiciler heyecanla dördüncü sezonun başlamasını bekliyorlar. Üçüncü sezon 26 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı. Yeni sezon ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Diriliş Ertuğrul başlama tarihi ile ilgili yapılacak olan yeni açıklamalara haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

ERTUĞRUL DİZİDEN ÇIKIYOR MU?
Yapımcı Mehmet Bozdağ, Ertuğrul'un yeni sezonda da olacağını duyurdu. 4. sezonun bitimiyle beraber Osmangazi projesine başlanacak.
Diriliş Ertuğrul sezon finalinde ağır bir şekilde yaralanan Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak mı?
Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?
Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştü. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmişti.
Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olmuştur. Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikmiştir. Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görmüştür. 
DİRİLİŞ ERTUĞRUL KONUSU
Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?
Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?
Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.
Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?
İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine vesile olmak…

0 yorum:

Yorum Gönder

Diriliş Ertuğrul 127. Bölüm

Dikkat

Recent Comments

Diriliş Ertuğrul Dizisi Son Bölüm İndir Online İzle HD | Diriliş Ertuğrul Gazi © 2014. All Rights Reserved. Template By Seocips.com
SEOCIPS Areasatu Adasenze Tempate Published By Kaizen Template